lauantai 30. toukokuuta 2015

Kynsien kasvatus projekti

Olen aina kadehtinut äitini kynsiä.

Minua on myös aina harmittanut se, että lyhyitä nysä kynsiäni on niin turha lakata, koska ne näyttävät niin tyhmiltä lakattuina.

Rakenne kynnet ovat olleet kivoja, mutta en minä niitäkään jatkuvasti jaksa tehdä eikä se hyvääkään tee. Ja onhan nekin helpompi ja kivempi tehdä kun olisi edes vähän enemmän sitä omaa pohjaa alla.

Onhan siinä myös se, ettei nämä nysä kynnet kauniit ole.

Asiakaspalvelu alalle suuntautuneena, olisi se kiva käsillä tehdessään ja muutenkin ollessaan, kun olisi siistin ja kivan näköiset kädet.
 Muutenkin ammatissa on omat hyödyt kynsilleen, joita olen rakenne kynsillä huomannut. Aina tietenkin omat huonot puoletkin asiassa on, mutta ei se niin suurta ole.

Olen aina syönyt kynsiä, niin kauan kuin tiedän. Joten siittä on kehittynyt vähän liiankin pinttynyt tapa, jota ei meinaa edes huomata. Ja stressiherkkänä ihmisenä asiaa ei ole senkään vertaa helppo lopettaa. 
Tiedän kyllä kaikki "yök, niin paljon bakteereja" faktat ym. 
Olen monestikkin ohimennen yrittänyt lopettaa kynsien syönnin. Jos se on vähänkään onnistunut niin siinä on tullut vastaan se, etteiväthän kynsiensyöjän kynnet kasvaessaan muutamankin millin kestä mitään, vaan lohkeaa heti. Yritäppä siinä sitten olla lankeamatta takaisin tai kasvattaa kynsiä. 

Nyt kuitenkin, itse asiassa jo reilu viikko sitten, koulusta päästyäni päätin sitten ohimennen Sokokselta hakea Trindiltä apua. 
Trind Nail Treatments Nail Repair Anti-Bite lakan ja seuraksi Trind Perfect System Cuticle Remover jutun. Oli muuten kalliit O.o


Okei. Eihän toi mun kynsinauhoille mitään tehnyt, koska en oo niitä säännöllisesti koskaan hoitanut. Onneksi ihana kaverini ohimennen viimeviikonloppuna leikkasi ylimääräiset kynsinauhani. Nyt ne on kivat ja täytyy muistaa hoitaa niitä jatkossakin :)

Minulle on kuulemma joskus pienempänä jotain samantyylistä pahanmakuista lakkaa kokeiltu, mutta ei silloin auttanut. Mutta kai minusta on tullut mukavuuden haluisempi nykyään tai jotain sinne suuntaan, koska tuo lakka maistuu ihan kuvottavalle :D 
Jos vahingossa nuolaisen edes jotain ruokaa sormesta niin se tuntuu jo maistuvan suussa. 

Olen myös huomannut sen, että jo pelkkä tieto kynsien pahalle maistumisesta kolkuttaa, joka kerta kun kynsiäni katselen.

Täytyy toivoa, että kynnet kestäisivät tällä kertaa tuon lakan vahvistavan ominaisuuden avittamana. 
Yllätyin kuitenkin siittä, kuinka paljon nämä kynnet ovat viikossa kasvaneet.
 Aina, kun on tuntunut, etteivät ne kasva välillä ollenkaan. Mutta ehän tämä kasvumäärä saa ketään muuta ihmistä kuin huvittumaan, mutta minulle se on jo iso juttu :)

Näyttää minusta jo ainakin vähän siistimmiltä :)

Lähtökohta 22.5

30.5


Ketään muita kynsien syöjiä, tai sen lopettaneita?Thanks Bye
Princess Chaos1 kommentti:

  1. Onnea projektiin! :)
    Itse en koskaan ole syönyt kynsiäni, mutta ne vaan nykyään aina lohkeilee kun kasvaa pidemmiksi. Pitäisi varmaan ostaa jotain tuollaista vahvistavaa ainetta :/

    VastaaPoista

Risuja, Ruusuja, Kysymyksiä.. Tänne vaan :)
Anna rakentavaa palautetta mitä haluaisit.
Vain asialliset viestit julkaistaan.