keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

3 päivää Tallinnassa

Viimeset 2 viikkoa kulunut kauheella vauhdilla, mutta jos nyt vihdoin saisi raapusteltua tännekkin kasan odottavia postauksia.
Kesäloma lähestyy pelottavasti loppuaan (okei, vajaa 4vk viä) ja tuntuu et on saanut ihan liian vähän aikaiseksi tähän mennessä.
Mutta on se kivakin saada kunnon rytmi takaisin koulun alettua. Vaikka pelkäänkin, että nytkään ei riitä motivaatio kaikkeen saatika sitten, kun on joka päivä 8h koulua. No, ehkä netflixin kanssa rentoutumisen jälkeen jaksaa syksyllä ottaa jonkun turbovaihteen päälle. Ja ehkä mää oon jotain muutakin saanut aikaiseksi kuin netflixin katselua.

Mutta sitten Tallinnaan

http://www.nordichotels.eu/en

Käytiin reilu viikko sitten Tallinnassa lomailemassa äiten kanssa.
En ole koskaan muutakun laivalla kävässyt Tallinnassa, mutta nyt olimme pari päivää keskustan Nordic Forum hotellissa. Päivät menivät kyllä tosi nopeasti, ehkä liiankin. 
Oli hieno hotelli, kelpais useamminkin tollanen :)
Kuvia ei tullut niin paljon otettua kun piti, mutta on tässä jotain kuitenkin.

Käveltyä tuli kyllä enemmän kuin jalat kestää. Ois pitänyt varmaan ottaa lenkkarit, että jalat kestäisi 7h kävelyn päivässä. En halua edes tietää paljonko tuli kilometrejä tuolta reissulta.

Ilma oli ihanan lämmin ja kesäinen. Lukuunottamatta sadekuuroa, joka kasteli meidät heti kun tulimme astuimme Viron maankamaralle. Harmiksi siihen ne lämpimät ilmat tältä kesältä tuntui jäävän.
Asut olivat rentoja ja helppoja mekkoja, kengät matalia, koska kävely.
Tuota hattua ei olisi kyllä kannattanut laittaa päähän. Meinasi mennä hermo. Tallinnassa, kun tunnetusti tuulee kuitenkin jonkunverran.
 Älyttömästi ei löytynyt mitään, mutta oli kiva kierrellä paikoissa missä ei ollut ennen käynyt. Tosi paljon kauppoja ja pieniä kauppakeskuksia, vanhaa kaupunkiakin pyörittiin vähäsen. 
Käytiin me kyllä rannan sadat marketissa ja merekeskuksessakin lopuksi pyörähtämässä tietenkin.

Kuvan maksimekko kuintekin löytyi halvalla heti ensimmäisenä päivänä, niin pitihän sitä päästä kokeilemaan. 
Kuvan peruukki on myös ostettu Tallinnasta tokana päivänä. 
Olen viimeaikoina himoinnut peruukkia, varsinkin mustaa. Päätin sellaisen sitten ostaa, kun sellainen eteen sattui. Toivottavasti on yhtä hyvälaatuinen miltä vaikutti. 
Näiden ostoksien lisäksi, tulikohan ostettua yksi paita, muutamia koruja ja muutaman pullo alkoholia kokeeksi. Ei paljonkaan muuta.Mutta pitihän sitä illalla, kun jalat ovat kuolleet ja kaupat kiinni niin muutamilla käydä. Aulabaari täytyi tietenkin katsastaa ja vanhastakin kaupungista yksi :)


Sitten suunta Suomeen ja kotio
Oli tosi kiva reissu. Täytyy tehdä joskus uudestaan. Thanks Bye
Princess ChaosEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja, Ruusuja, Kysymyksiä.. Tänne vaan :)
Anna rakentavaa palautetta mitä haluaisit.
Vain asialliset viestit julkaistaan.