tiistai 18. elokuuta 2015

Back to school

Tästä se koulu taas alkaa. 
Viimeinen vuosi, paljon vielä edessä. 
Tuntuu valtavalta määrältä mitä pitäisi käydä ja oppia asioita vielä toisessa vuodessa ja asiakas suhteita ja kontakteja pitäisi luoda ja katsastella jo tulevaa uraa ja työpaikkaakin ja suurinosa pelkän syksyn aikana. 


Mutta olen iloinen, kun elämään tulee taas selkeä rytmi ja näkee ystäviäkin useammin.

Vaikka syksy tuleekin olemaan rankka ja täynnä koulua, eikä vapaa- aikaa ole liioiksi. 


Päätin kuitenkin tuhlata osan minimaalisesta vapaa-ajastani vihdoin liikunnan maailmaan ja ruveta käymään salilla ja lenkillä useamman kerran viikossa. Sovittiin ystävänkin kanssa, että mennään lenkille kerta viikkoon yhdessäkin. Vaikkakin heti iski flunssa ensimmäisellä koulu viikolla, mutta kyllä se liikkuminenkin tästä, kun saa flunssan alta. En kyl ymmärrä mikä siinä on, aina kun meinaan ruveta liikkumaan tuun kipeeks.. interesting 

Vaikka rytmi on kivaa, tuntuu vapaa-aika aina välillä olevan aivan riittämätön kesän loputtoman vapaa-ajan jälkeen. 
Miten liikunta ja sosiaalinen elämä ja rentoutuminen muiden pakollisten asioiden kanssa saadaan mahtumaan muutamien tuntien koulun jälkeiseen vapaa-aikaan. 

No eiköhän se onnistu. 
Onnistuu se muiltakin niin miksen minä saisi asioita toimimaan. 
Ja enään ei voi perääntyä liikunnastakaan kun saliavain kuumottelee kassin taskussa. Eikä oikeastaan huvitakkaan. Ja toivottavasti saisin potkittua itseäni ja motivaatio säilyisi. 


Thanks Bye
Princess Chaos


2 kommenttia:

  1. Öäh oot niin nätti! Ja ihana blogi sulla, tykkään tämmösistä mis kirjoittajalla on selkeesti joku oma juttu, oma tyyli! <3

    http://ganbattedesuka.blogspot.fi

    VastaaPoista

Risuja, Ruusuja, Kysymyksiä.. Tänne vaan :)
Anna rakentavaa palautetta mitä haluaisit.
Vain asialliset viestit julkaistaan.