lauantai 17. lokakuuta 2015

Kosmetiikka uutuuksia

Kuivan ihon omistaja ja käsiä entisestään kuivattava ja kuluttava ammatti. Joten on hyvä ja tehokas käsirasva ollut haussa jo kauan. 
Kaikki vahvat rasvat jotka auttaisivat, peseytyy yleensä pois heti seuraavan kerran, kun kädet kastelee. Parturi-Kampaajana ne kädet kastuu aika usein.

Laura eli Revenoir suositteli mulle Apteekista saatavaa Ceridal Lipogeeliä.
Ja oli muuten hyvän tuntuista. Geelimäinen koostumus on todella kiva, eikä peseydy pois niin helpolla, vaan muodostaa jonkinlaisen ns. kalvon. 
Täytyy kuitenkin muistaa ettei tuotetta laita yhtään liikaa, koska siittä jää hieman tahmainen vaikutelma. Eli tosi riittoisaa.
Eikä oo hinnallakaan pilattu tuote :)

En muista koska kädet oisivat pysyneet näin kauan kosteutettuina!


Mun naamalla on ollut viimeaikoina jokin ongelma meikkivoiteiden kanssa. 
Yleensä käyttämäni Grimasin creme make-up ei nykyään meinaa pysyä ollenkaan kauniina kasvojen T-alueella vaan liikkuu ja kuluu siittä normaalia enemmän pois.

Päätin sitten yksi päivä kauppareissulla pyörähtää Sokoksen kosmetiikka osastolla katselemassa jotain kivaa primeria itselleni.

 Tuosta Natural Coden CC Color correcting matt primerista olin kuullut hyvää joten otin sen kokeiluun. 
En ole kokeillut kuin pari kertaa, mutta vaikuttaa pitävän meikin paikoillaan jonkinverran paremmin kuin tuo Rimmelin uusi primer. Pitää jopa Grimasin meikkivoiteeni paikoillaan. 
Vaikka onkin suht pieni puteli, on tuote todella riittoisa.

Tuo Rimmelin Fix & Protect makeup primer oli joku uutuus. Sen koostumus vaikutti mukavalta. Rimmelin primerin koostumus on hieman kosteusvoide maisempi ja Natural coden vähän silikoonisempi. Rimmelissä oli isompi pakkauskoko kuin tuossa toisessa, joten nappasin senkin vertailun vuoksi mukaan. 
Olen käyttänyt sitä vähän useammin arkisessa käytössä ja on ainakin suhteellisen riittoisaa. Grimasin meikkivoiteeseni sekään ei kuitenkaan tuntunut suuresti auttavan. Natural Coden Matt Makeup meikkivoiteeni se kuitenkin pitää paikallaan. Olen sitten käyttänyt tuota Natural Coden Matta meikkivoidetta viimeaikoina vähän useammin.


Entäs tuo Rimmelin Good to Clow highlighter. No mitä tämmöinen kosmetiikka harakka voi tehdä kun näkee kimaltelevan highlighter uutuustuotteen. Mukaan!

Tuo Rimmelin highlighter oli kuitenkin aluksi vähän pettymys, ennen kuin oppii käyttämään.
En aluksi keksinyt tapaa käyttää sitä niin että se näyttäisi hyvältä lähempää katsottuna. Kun sitä laittoi naamaan, rupesi ne kohdat naamasta jo näyttämään läheltä siltä, että niissä on enemmän tavaraa kuin naama pystyy kantamaan. 
Highlight kohdan iho ei jäänyt tasaiseksi vaan tuntuu, että kaikki vaan "halkeilee". Ja kun tämä tuote on voidemainen, mutta sen päälle ei voi laittaa puuteria, koska se vie hohtoa pois ja saa highlightit näyttämään saharan aavikoilta. Mutta jos puuteria laittaa tuotteen allekkin vähän liikaa, ei sekään ole hyvä. Liian lähellä tummia silmän alusia minulla tämä tuote ei myöskään toimi. 
Mutta pikkuhiljaa opin tätä käyttämään. Koostumus on ihan mukavan oloinen ja kimaltelee nätin helmiäismäisesti muttei liikaa. 
Kun meikkipohjan saa tehtyä kunnolla on tuote kevyesti laitettuna tosi kiva poskiluilla, nenän ja amorin kaarenkin korostukseen. 
Kokeilin myös tuotteen toimivan luomivärin päällä luomellakin ihan hyvin, kunhan hetken kuivahtaa.


Thanks Bye
Princess Chaos


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja, Ruusuja, Kysymyksiä.. Tänne vaan :)
Anna rakentavaa palautetta mitä haluaisit.
Vain asialliset viestit julkaistaan.